Nejste přihlášen/a.
pokoušel jsem se felicii otevřít jakýmkoliv způsobem,ale nepodařilo se mi to,i když jsem měl výhodu 3 cm staženého okénka za řidičem.Zámkové kolíčky nadzvednout nejdou.Páčka na vnitřní kliku také ne.Prostě rád přijmu radu,jak by to případný zloděj dokázal.Podotýkám,že jde o Feldu kombi s dálkovým ovládáním zámků.Ztracené klíče mě uvedly do totálního zmatku.
JABRAKA
Protože tenhle systém je tak profláknutej, že se začaly prodávat komínky, které utvoří okolo kolíčků límec a smyčka potom nejde nasadit. Další způsob byl přes páté dveře. Šroubovákem v jistém místě se prorazil plast u zámku a...
Táhlo na pátých dveřích mám demontované, otvírám jen bowdenem, na dveřích komínky, kudy tedy dovnitř?!
doplněno 07.02.17 12:29:
No právě, "potřeboval jsem se dostat do té naší". Já naštěstí zatím ne. Člověk si dá tu práci, aby do toho nevlez inteligentní zloděj, tím pádem ani inteligentní majitel a pak se najde hovado s cihlou.
S tím drátem to asi neklapne, drát se buď sveze nebo narovná. Nebo je to rukama
. Komínek zde.
0x
0x
Já ano a bylo to docela napínavé. Byli jsme s přáteli na pivku a pánovi někdo odcizil bundu, ve které měl klíče od auta. To by tak zlé nebylo, ale v tom autě byl zavřený pes. Zkusili jsme přemluvit strážníky, skutečně přijeli a zkoušeli drátem dveře otevřít. Když se jim podařilo akorát utrhnout těsnění, požádala jsem je o ten drát, jedním pohybem jsem dveře otevřela a psa osvobodila. Pak jsem se ale rychle pakovala pryč, protože by mi asi nevěřili, že to byl můj první pokus... ![]()
0x
Bez klicku odemykam pokazde, kdyz jdu k autu.
Rekl bych, ze v dnesni dobe to neni nic vyjimecneho.
0x
Jednou jsem si zabouchl auto. Seat ibiza. Zavolal jsem "odbornou firmu", za chvilku přijel osel, kterej na hulváta narval mezi horní hranu dveří a střechu dřevěnej klín, vzniklou mezerou sáhl dovnitř drátem s očkem a vytáhl čudlík. Za dvacet vteřin bylo po všem, já mu dal osm set a bylo... Podotýkám, že to bylo někdy v roce 1996, kdy se za ty prachy daly natankovat dvě plný nádrže... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.