Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toyota avensis 2,2 130kw r.v 2008

Od: martin807 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

toyota avensis 2.2 d cat r.v 2008

auto bíle kouří, ne furt a z levé strany něco klepe při sešlapnutí spojky přestane spíše to dělá na volnoběh

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Co sa tyka toho bieleho dymu pokial to robi viac menej len pri studenom motore neriesil by som to a v zime to je podla mna normalne.. ja mam benzin a na volnobehu dymy malonale ked pridam plyn tiez dymy.. Je to hlavne zimou odparuje sa ti voda zo sustavy. Je to taky jav kedy vznika teplom zohriateho auta a naslednou zimou kondenzovana voda v sustave a ta sa po nastartovani odparuje. Skus pozriet ci ti nemizne voda z expanznej nadobky alebo pripadne olej. Ak nie nevidel by som problem. Pripadne si mozes dat cez diagnostiku zisit stav trysiek ci dobre rozprasuju ci ti pripadne auto nejde na 3 valce aspon za studena.. to klepanie moze sposobovat zotrvacnik.. Ja by som zbehol do servisu kde mas pocit ze sa ozaj vyznaju a taky to povedia hned o co ide.. Ale ten biely dym ti nik nepovie len tak ze co to ma za nasledok. Ak nemizne olej ani voda a test trysiek by bol dobry tak by som to neriesil. Pozri este v expanznej nadobke s chladiacov kvapalinou ci tam neni olej. Uvidis tam mastne skvrny a citil by si ako keby smrad spalin z tej nadobky.. Pokial nic take tak by malo byt vsetko ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]