Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovane radio v Renaultu scenic

Od: lukin* odpovědí: 2 změna:

zdravim,dnes jsem si koupil auticko v bazaru R scenica rv:2000 a dostal jsem ho se zablokovanym autoradiem ktere tam je od vyrobce.Chlapik v bazaru rikal ze je to normlni kdyz se vypoji baterie a rikal ze mi to v autorizovanem renaultu odblokuji udajne podle vin-kodu,tak se chci zeptat zda s tim ma nekdo zkusenost a nevi treba nejake kody k odblokovani?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bbbb
hodnocení

0x

je na to i aplikace renault radio code generator na google play.Nebo na netu jsou taky ke stažení (ulož to).Kód který se zadává do té aplikace je na štítku autorádia a postup opět plný internet např .youtube.Tak snad se vám to podaří jinak asi servis ale tam za to chtějí zaplatit.Já náhodou ten kod měl napsanej pod manžetou řadící páky ale pochybuju že to mají všechny auta.

asd1
hodnocení

0x

Ano odblokují, ale za poplatek. Kód k rádiu je součást auta - když na autě bude chybět jedno kolo, tak ho taky poběžíš koupit do Renaultu?

Chtěj kód po bazaristovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]