Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blaupunkt-odblokovanie

Od: martins* odpovědí: 6 změna:

Ahoj viete mi pomoct odblokovat blaupunkt verona cr 43 ,BP2752R1292897 , 7642752513

dakujem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,code 3926 nebo 1926.

blaupunkt

mara: gratuluji k odblokování možná kradeného autorádia.Tyto otázky a odpovědi by měli být zablokovány hned při položení dotazu.

Dnes už nikdo nekrade autorádia s danými kódy - a dekodér je běžně ke stáhnutí...

Je hodně lidí, co si nabíjí baterii a díky tomu při odpojení ztratí přednastavený kod... papírky s kodem u 10 let starých vozů prostě dávno nejsou...

Ne každý musí být zloděj!

doplněno 24.01.17 15:17:

No tak jestli vás jednou oberou o rádio, nemusí posílat dotaz na poradnu *smich* .

Ale co se týče dotazu a info - nevidím v tom problém či podporu zloděje... Každému se může stát, že kód zapomene či ztratí... Zvláště v období častých K.O. baterky.

doplněno 24.01.17 21:08:

ty dva kody jsou správně - takže jde teď o to, jestli zadáváte správně... správně potvrzujete. Nechte chvíli bez proudu - hodinku. Pak zkuste zadat - mačkání čísla jedna tak dlouho, než je požadované číslo... mačkání čísla 2 až bude požadované číslo... a pak buď potvrdit šestkou, možná "posuvníkem vpravo" ... záleží na typu rádia... Zkuste pohledat na youtube konkrétní typ "decode"

blaupunkt

To netvdím,že je zloděj nebo kupující kradeného zboží.Že je nikdo nekrade? - stejně jako navigace apod.Jo ty nalepovací papírky se odlepí a ztratí - ale i po deseti letech to heslo mám od původního majitele napsáno fiksou na autorádiu a nějak se neztratilo.Ten štítek se teda taky neztratil - drží a drží a je čitelnej.Některý auta si i po odpojení baterie dokážou zavolat policii - třeba můj megan.Dvakrát jsem ji odpojil : kvůli sváření - hop a měl jsem je za zadkem a podruhé kvůli dobíjení a zase to stejný.Nyní to řeším přepojením.

martins*
hodnocení

ahojte tieto kody som skusal hlavne ten 1926 lebo inu prvu cislicu nedam bud 1 alebo 0 ,skusal som aj trojcislie 926 ani to neberie ,a cakam hodinku .

kradnute nie je na 110 %

diky

doplněno 24.01.17 23:59:

ahojte 1926 zabralo ,ponechal som vypisany kod cca hodinku sipka nahoru potvrdila,ak som potvrdil okamzite po vypisani tak ma vyrazilo na pomlcky.

pracuje spravne aj po opatovnom odpojeni od zdroja,neviem preco sa tak zamotal

diky

blaupunkt

Má to nějaký omezený počet zadání kódu? Pokud ne,tak začít postupně odspodu a nebo potom za penízek do servisu.Taky se může stát,že jestli to má omezený počet zadávání kódu,tak to rádio po vyčerpání počtu můžete vyhodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]