Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem , mám takový problém s LPG Lovato ve Favoritu. Když jedu ráno do práce a je poměrně chladno tak v pohodě nastartuju a jedu téměř celou cestu bez problémů. Když jedu odpoledne z práce a je horko tak při nížších otáčkách např.při rozjíždění má snahu chcípat a jakoby mít výpadky ( jako když není plyn)...chová se to divně..prostě, když jedu dlouho a zahřeje se to na provozní teplotu tak to nějak zlobí..když je chladněji tak prostě ne...při vyšších otáčkách je to bez problémů, ale ty výpadky mně štvou...mám snad na léto odpojit chlazení..tj. aby byl reduktor chladnější?..poradí mi někdo co s tím?
Plynu tam jde dostatek..to jsem zkoušel i povolit ten rádoby regulační šroub na hadici..a je to pořád stejné..tak nevím..Na benzín nic necuká tj.elektrika je ok..
Děkuji za radu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.