Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směrové světla Škoda octavia 1

Od: jaris* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

prosím o radu nefungují mi směrové světla, výstražné jdou, vyměnil jsem spínač přerušení(trojúhelník) poté přepnul na jinou použitou levou páčku (nechce se mi věřit že by byly obě nefunkčí-přepínáné světel tlumené-dálkové jde) už mě nic jiného nenapadá:( Nevím jestli s tím má i společné že přestal jít větrák topení -boční pojistky v pořádku,,,no zima ji dává...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych si typ že ti chybí napětí po klíčku -prověř znova veškerý pojistky

ještě mi napadá že by moh bejt i problém se spínací skřínkou

majcoo
hodnocení

0x
Riesil som to iste.. po vymene spinaca rele nic a po vymene 15A poistky to islo ..vystrazne maju zvlast poistku ako smerove.. .. aj ked sa ti nebude zdat vypalena vymen ju ! Pokial nepomoze tak treba zistit ci vobec na poistku ide 12V. Mozno bude stacit len pod poistkou to tam streknut sprejom na kontakty..
forum.skodahome.cz/...
Tu mas schemu poistiek
doplněno 22.01.17 11:04: A ten fukar vykurovania skus pustit na maximum teda 4 stupen. Ten ma totiz pred tym preradny odpor a obcas sa stane ze odide.. 4 stupen ide mimo neho..
doplněno 22.01.17 11:08: Ak by ti ten fukar isiel na 4 stupni tak mas prdnuty preradny alebo deliaci odpor.. Inak tiez moze byt ako pise dabel od spinacky ti nejde 12V treba skusit popozerat v takomto pripade co vsetko nejde..Priklad zapalovac na cigarety ci uz tam strcis nejaku nabijacku..
jaris*
hodnocení

Zdravím, tak je to vyřešeno,, zkoušeli jsme vše pojistky v pořádku , odpor a ventilátor taky ,, bylo to pomocné relé pod volantem,,, spatně spínalo,, je dané nové a funkují směrovky i topení,, díky za rady, měj te se:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]