Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW 330 xd cupé 2007

Od: honza01* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se tu zeptat na cupé od BMW jestli ho někdo má a jak je s ním spokojený můžete poradit i nejlepší motorizaci díky..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwope
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud chcete názor tak odpovím, že já ho nemám a jsem s tím spokojený.

hodnocení

0x
Tip na koupi - coupé jen jako zadokolka s atmosférickým šestiválcovým třílitrem 330i a s manuálem.
honza01*
hodnocení

BMW 330 xd je prý čtyřkolka. A nechci to na machrování, ale tohle BMW je srdcovka ještě X5 a X6, ale to je úplně jinde.

ich*
hodnocení

0x

Deset let starý auto si kupuje hejl co tomu nerozumí.Budete dělat machra před vesnickýma děvčatama? V dnešní době v tom jezdí jen přičmoudlí a dělaj machry co to maj prý za auto. Ležáků je po bazarech plno.Fuj,nebrat.Jsem byl rád,že jsem to odvezl na vrakáč k likvidaci.Si raději kupte německou vochctávku.

takjan*

Dýzlový kupé je ostuda (ono každé dýzlové aut). Spolehlivost baw šla v té době už hodně dolů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]