Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi něco hrozí když jsem způsobil menší dopravní nehodu která je ve správním řízení a potvrzení jsem omylem založil tudíž jsem to zapoměl nahlasit pojištovně a o 2 měsíce později mi přišlo předvolání tak jsem si vzpoměl že jsem to nenahlásil a hned jsem to napravil.
No nevím ale asi hrozí nějaký postih teda záleží jak to referent dopravních přestupků bude řešit.Jinak nevím jak dnes ale pře asi deseti roky jsemměl nehodu-policie sdělila že mám hlásit na svou pojištovnu skrze náhradu škody druhé osobě až po vyřešení nehody z jejich strany-po nějaké době mi to nedal a byl jsem se optat v poj. a tam mi bylo sděleno,že jsem přišel v poslední den lhůty (pkd se pamatuji dobře do 60 dnů a já přišel 60 den!)Jinak by mi údajně nehrozil postih ale jen náhrada škody z mé kapsy místo z PR! Ale je možné že dnes toto neplatí!
A co se zeptat přímo na pojišťovně? Pomalu stejné jako byste to hlásil přes net a jim by to hlášení ,,náhodou,, nedošlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.