Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Favorit rozteč 4*100 na 4*98

Od: favorit94 odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás,

mám favorita s roztečí šroubu kol 4x100,ale chtěl bych tam dát origo škodovácké lité disky s rozteči 4x98.odzvěděl jsem se,že někteří ty šrouby i tak dotáhly a jezdily,ale mám obavy.Náboje a další výměny řešit nechci.slyšel jsem taky o plovoucích šroubech,ale to nemám zkušenosti .Favo už není do provozu,chci ho postavit na ty hliníky a zavřít do garáže,občas jen trošku projet.Nechci na něm nic poškodit.Díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blbost
hodnocení

0x
S tim dotahnutim je to pekna hloupost. Kup si naboje 4x98 a predelej to, ale tam museji dojit i nove kotouce ne? . Nebo pak disky 4x100. Rozhodne dat 100 na 98 a dorvat je blbost uz sama o sobe, a ten kdo ti to poradil je vul.
rasekvasek*

Náboje,kotouče,vzadu jsou i jiné brzdové bubny.

Každá ta rozteč má i jinou středovou díru.

krtek6*
hodnocení

0x

Mám takovej dojem, že se to řešilo i podložkama, které tu rozteč změnily... a náboj zas není nic extra na výměnu podle mě..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]