Nejste přihlášen/a.
Jedna otázka je co a druhá od koho. Prodejce nových aut, podle mě, nebude tolik cílit na prodej ojetin a bude hodně dbát na nepoškození svěho jména a je dost šance, že to tam někdo nechal protiúčtem, tedy se nechtěl auta zbavovat prvořadě kvuli stavu. Tedy Klokočka, bych řek, je dobrá volba. Ohledně toho auta, jestli podobné chcete, neni co řešit, já bych se mu obloukem vyhnul. Kdybych ho chtěl, dal bych si pozor, aby nebylo firemní, moc majitelů... A určitě to chce sakra dobře prohlídnout, protože tohle je zrovna ten typ a věk "kasička", jestli číha nějaká větší závada (jakože dost často jo) může to být hodně trpká zkušenost. Jinak abych nebyl tak pesimistickej, když už to teda musí být automat, tak nafta.
Každý auto se může rozbít, ale můžu říct, že Honzu Klokočku osobně znám a je to velice slušný člověk...
Děkuji Vám za odpovědi. Mě se octávka2 líbí a jelikož mám handicap,tak je pro mě automat lepší. Jdu do toho vozu, také jsem na autosalon Klokočka četla dobrá recenze a říkáte, že je slušný člověk, tak neni co řešit.
Také mám kamaráda, tahá auta z D, má své kontakty, tak tahá v celku auta solidní. občas nějaký střep taky dotáhne, občas tomu potočí tachometrem, protože ti blbí Češi to chtěj. Nicméně je to také velice slušný člověk.
Vemte si s sebou člověka co těm autům alespoň trochu rozumí, ušetří vám to spoustu trápení a peněz!
Za mě jedna velká nespokojenost s Klokočkou v Praze, konkrétně servisu Škoda. Čtvrthodinové čekání na pokuřující personál při domluveném termínu, neplnění slíbených časů, kdy mělo být auto hotovo, neznalost produktů, arogance a nulový prozákaznický přístup. Bohužel u mě tento autosalon skončil hned po první servisní prohlídce, kterou jsem kvůli jejich laxnímu přístupu prováděl nadvakrát a ještě pokaždé s dlouhým čekáním...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.