Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat jestli je povinná dálniční známka z FM do Ostravy a zpátky, není to ještě přeci dálnice ne?
Děkuji
ano
pokud tedy náhodou starostové nedohodli vyjímku. Už jsem tam delší čas nejel a vlastně to ani nesleduji protože známku mám.
doplněno 13.10.09 22:42:nebo ceskydomov.cz/...
zajímavý je tam první příspěvek v diskusi. Však se také dočkáme, jen co zjistí díky těm el. krabičkám jaké nasadit taxy za km.
myslel jsem, že kdo umí psát tak také umí číst
cituji z prvního článku
Proti zpoplatnění této části silnice R48 a také spojnice mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem _ rychlostní silnicí R56 _ protestují starostové okol...
cituji z druhého článku
Pokud budete chtít jet z Frýdku-Místku do Ostravy po dálnici, budete muset mít za sklem dálniční známku. Zbývá ještě další možnost _ vrátit se na starou cestu vedoucí skrz obce. Staro...
Ale já to stejně nechápu, jsem tudy z Ostravy do FM jel a silnice byla označená jako silnice pro motorová vozidla, nikde značka dálnice nebyla, msí tam opravdu známka být?Jezdí tudy jetě někdo prosím?
Jestli myslíte pokračování výpadovky z ostravské Rudné směr Příbor, tak tam pak je skutečně jenom silnice pro motorová vozidla. Sice na autě známku máme, ale nikdy by mě nenapadlo, že by to byla dálnice... Myslím si, že ji tam mít nemusíte , dálnice tam nikde značená není. Když už se dostanu domů (do Ovy), stavuju se zpravidla za kamarádkou ve FM a vždycky
řeším, kolik je na té pro motorová vozidla max. rychlost. Takže jsem si jistá, že dálnice tam není...aspoň nebyla...
to je sice pravda ovšem je třeba kouknout na datum toho článku 19.8.2005
a pro stále nechápajícího marceela dalnice.com/...
je to tam hned na úvod ale pro jistotu
Dálniční známky nebo také nálepky, jak se oficiálně tyto typy kuponů nazývají, slouží k předplacení vybraných úseků českých dálnic a rychlostních silnic.
No vida, tak jsem taky zase chytřejší Ještě že ji tam máme, jezdila bych suverénně bez známky! Nicméně potom je asi, počítám, pod značkou silnice pro motorová vozidla dodatek "S poplatkem" - a ten teda nesleduji, to přiznávám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.