Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie 1,3 k paliv.čerpadlu nejde proud

Od: petta* odpovědí: 2 změna:

Zdar rozebirali jste někdo pojistk.skřín Felicie ..Nejde proud od relátka k pojistce. Asi oxidace nejdou pořadně vytahnout ani konektory s dráty z pojistkovky. z obrazku google jsou tam měděné plechy.Tak nevim abych toho vic nezkazil než opravil. Zkusim to nejak proklemovat. Relatko cvaká zkusil jsem jich několik.řeším ten proud k čerpadlu.Zdarec.

doplněno 18.01.17 13:12:

tak jsem to nerozjel. k čerpadlu jsem proud dostal---klemy u relátka.ale čerpadlo nevrči neni slyšet .Musim to odtahnout.Diky tem kdo napsali mej te se.

doplněno 23.01.17 10:32:

Nazdar kluci Nešel proud k čerpadlu --Klemy v relátku nebo klema z relátka k pojistce--proud jde k čerpadlu.

Dal jsem baterku přímo k čerpadlu propojil krajní kontakty čerpadla s baterií + i - .NENDE. Nemá obvod neprochazí jim proud.Čerpadlo je v háji.Jsem blbec že jsem pořad řešil proud k čerpadlu. Jdu na vrakáč.Asi bych měl vyměnit i palivový filtr,že .No když ho nevyměním aspon profouknu hadice .Je to felda 20 let.dosluhuje.Tak se mějte.PS.Dable *cert*diky za radu pojistkovka odjištění konektorů .Jsi profík?že.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

konektory musíš nejdřív odjistit vlevo pod konektorama je plastová pojistka pro všechny konektory

pokud je pojistkovka vyhnilá je lepší na vrakecu si sehnat jinou

pokud se ti do auta nechce moc investovat přived si na pojistku čerpadla napětí po klíčku a jezdi

doplněno 23.01.17 18:25:

nejsem profík jen to mám 25 let jako koníčka :)

fik
hodnocení

0x

Máš prohnilý rám okna a teče ti tam voda,musíš to opravit jinak ti odejde veškerá elektrika. Jinak pojistky a relátko nastříkat VDčkem a ono to musí povolit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]