Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevít o nějakém servise kde umí nastavit LPG Tartarini - Olomouc / Šterberk?
Tartarini dokáží slušně nastavit Brňáci :
nebo i Pražáci :
Tartarini jsem měl na Octaviích taky, není to bůhvíco, problém je právě třeba v tom, že pro diagnostiku je nutný HW klíč, takže to provádí jen pár firem z republiky. Já měl ten systém z Hradce Králové a musím přiznat, že jsem rád, že už na LPG nejezdím, Hradečáci právě těžce válčili s nastavením směsi a tak to skončilo opakovaně s podpálenými ventily a to i přes instalaci FlashLube.
Pokud ho ještě nemáte, raději si nechtě namontovat jinou značku, pokud jej už máte, zajeďte si do Brna
Podivné. Mám diagnostiku z ešopu, tartaniny zrovna funguje perfektně a zrovna tak na autě. Jedna z lepších značek, najeto na autech statisíce km bez problémů. Jednu zástavbu dělali v Brně, nevím už firmu. Naprosto bez v pohodě. Asi je to autem. Z Boskovic - myslím je pan Svěrák 606851272. Machr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.