Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit povinnou výbavu?

Od: itonda® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

koupil jsem si svoje první auto a chtěl bych poradit, kde koupit všechny věci do povinné výbavy a ostatní jako je škrabka, voda do ostřikovačů atd. Nejradši bych to měl všechno jedním vrzem. :)

Díky za tipy! :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Stavte se v prvních autodílech.
Někdo to neřeší a vezme o malinko dráž při nákupu v Kauflandu nebo v Obi.

hodnocení

0x

Povinná výbava se dá nejlépe koupit v prodejně autopotřeb - sada žárovek, trojúhelník atd. Vodu do ostřikovačů kupuju nermálně u pumpy, kde tankuju - aktuálně tam mají Sheron a u každého je docela slušná škrabka. Takže škrabky se mi už docela přemnožily :)

Ale je pravdou, že třeba v Lidlu mají směs do ostřikovačů za poloviční cenu...

doplněno 14.01.17 19:53:

Jinak výbava se dá koupit i komplet v brašně :

4allshop.cz/...

Mě něco takovýho dali k Peugeotu přímo při prodeji.

hodnocení

0x

Kdekoliv-doplnění povinné jsem kupoval třeba v Kauflandu -lékárnička letos v květnu? pro syna do jeho 1.auta,-polovina v lékárně či "mototechně" totéž trojůhelník a nakones sada žárovek a pojistek taky za dobrou cenu.,jinak hever a klíč na kola jsem zatím měl u všech aut co jsem kupuval -takže toto nehrozilo.

Nemrznoucí kapalina do ostřikovačů skel,škrabky na led , rozmrazovače zámků,skle... vše se dá ve všech super-hyper (albert,kauf...tesco,globus...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]