Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si svoje první auto a chtěl bych poradit, kde koupit všechny věci do povinné výbavy a ostatní jako je škrabka, voda do ostřikovačů atd. Nejradši bych to měl všechno jedním vrzem.
Díky za tipy!
Povinná výbava se dá nejlépe koupit v prodejně autopotřeb - sada žárovek, trojúhelník atd. Vodu do ostřikovačů kupuju nermálně u pumpy, kde tankuju - aktuálně tam mají Sheron a u každého je docela slušná škrabka. Takže škrabky se mi už docela přemnožily
Ale je pravdou, že třeba v Lidlu mají směs do ostřikovačů za poloviční cenu...
Jinak výbava se dá koupit i komplet v brašně :
Mě něco takovýho dali k Peugeotu přímo při prodeji.
Kdekoliv-doplnění povinné jsem kupoval třeba v Kauflandu -lékárnička letos v květnu? pro syna do jeho 1.auta,-polovina v lékárně či "mototechně" totéž trojůhelník a nakones sada žárovek a pojistek taky za dobrou cenu.,jinak hever a klíč na kola jsem zatím měl u všech aut co jsem kupuval -takže toto nehrozilo.
Nemrznoucí kapalina do ostřikovačů skel,škrabky na led , rozmrazovače zámků,skle... vše se dá ve všech super-hyper (albert,kauf...tesco,globus...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.