Nejste přihlášen/a.
na fotky se moc spolehnout nedá... mám několik zkušeností, že na fotkach vypada auto slušně ale v realu to je domlácené.. samozřejmě vady nikdo nebude fotit, že... co se týče automatu, obecně je docela průser, když někdo kašle na údržbu převodovky.. což samozřejmě nepoznáte.. pak se může stát, že se vám to vysype a nebudete se stačit divit, co to bude stát.. další věc je, že u toho automatu na můj vkus se až moc dusí a trápí motor v nízkých otáčkách.. asi kvůli emisím nebo možná umyslné snižování životnosti.. nevím.. ale to je u všech aut.. jel jsem s fungl peuegotem v automatu a to auto při běžné jízdě se třepe jak ratlík.. 1100 otáček běžná věc.. to nemuže byt absolutně pro to auto zdravé.. takže za mě kupovat ojetý automat je něco na zpusob ruské rulety.. přeju štastný kup.
to jsou skutečné perly, jedna vedlůe druhé
3xAAA a AUTIESA bych obešel velkým obloukem
O II bych si nechal odvézt, nejépe ze SRN nebo z rakouska, bohužel za ty peníze se dají sehnat jen auta s relativně vysokým nájezem km, navíc bych počkal ještě 3-4 měsíce, než ČNB přestane tisknout koruny s skupovat EURA, pak koruna posílí na 26 nebo 25 Kč a na ojetině okamžitě ušetříte 5 - 10 tisíc ve srovnání s dnešním kurzem
U naftové můžete přesně kalkulovat co se kdy vysype, prvních cca 200 tis to může jezdit jen s výměnou spotřebního materiálu, pak je otázkou kdy se bude muset měnit spojka s 2 hmot. setrvačníkem, případný DPF filtr atd...
Ideální by bylo 77 kw pédéčko bez DPF flitru s malým nájezdem, ale ani to nemusí být výhra ...možná by stačila 1.6 benzin
Auto bych nevybíral podle fota, ale podle skutečného stavu
Bohužel v uvedených bazarech se nedá koupit auto po velkém servisu, ale zpravidla jen auto, které je vždy před tímto velkým nebo menším servisem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.