Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám auto Opel Corsa. V autě je doinstalováno centrální zamykání KEETEC CZ 100. Přestalo mi fungovat od chvíle kdy jsem mačkala na ovladači otevřít a zároveň tahala kličku u dveří řidiče že si otevřu. Povedlo se mi to udělat přesně zaráz. Dveře u řidiče zůstaly zavřené a všechny ostatní se otevřeli. Od té chvíle nejde auto zamčít. Dálkový ovladač vysílá signál po zmáčknutí a příde mi že dorazí až do řídící jednotky (je slyšet že v tom vždy cvakne, dělalo to od začátku co jsem to auto koupila od předešlého majitele to cvakání) ale dál se nic neděje. Dveře stále nejdou u řidiče otevřít a ostatní nejdou zavřít. Chtěla jsem se tedy zeptat zda s tímto nemá někdo zkušenost a poprosit o radu co s tím.
Děkuji M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.