Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co místo znaku?

Od: karelkarel odpovědí: 12 změna:

Když se řeší všechno možné, nemáte nápad jak efektivně upravit vybledlé znaky na fabii? Jak vepředu tak vzadu je vybledlé a téměř "nečitelné" ale dávat 300,- za logo se mi nechce. nějaký zajímavý nápad?

Co místo znaku?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr5478
hodnocení

2x

Sehnal jsme kousek " karbonové " folie a tím to přelepil,po nahřátí ten znak folie krásné obejme.

Můžeš zkusit Aliexpress a napsat Skoda. Občas se zadaří. Zrovna nedávno jsem tam našel regulátor ventilátoru na Citroen za 4 $ . Přitom u nás nejde pod 350 ani na vrakáči. Teď se chystám hledat středový kolečka "Skoda" do liťáků. Mám kola z opla ale se Škodovkou se prodají lip.
karelkarel
hodnocení

Ja vedel, ze se najde nekdo kdo me pochopi. Diky
petr5478

karelkarel-pokud byla tato odpověď na mě a dáš mi sem tvůj mail,můžu ti zdara nějaký kousek te folie poslat,ještě bych něco doma našel.

karelkarel
hodnocení

Ano bylo to na Tebe. Pisu na telefonu takze mam trosku osekane funkce.. Napises mi na email: dvdr5@seznam.cz? Dekuju

hodnocení

0x

Jak to chces vyresit? Bud si to nabarvit steteckem , nebo koupit nove , treba nekde neorigo.

Nebo se na to vykaslat , neni to lestenka , je to spotrebni zbozi co te ma dovezt , kde potrebujes.

mnd®

Nebo reklama na prodej?

karelkarel
hodnocení

jojo dělám reklamu hy**r inzerci :D nejlepší bazar co znám *vtip* Hlavně pokud chci "Inzeráty starší 10 měsíců" byla to první fotka co jsem našel, to chce klid. Já nikomu nic nenutim.

hodnocení

0x

Pokud budeš kupovat cokoli, čím to nahradíš, nebudeš daleko od ceny originálu.
300Kč bych tedy opravdu neřešil a koupil originál.

krtek*
hodnocení

0x

mě vždycky zajímalo jak se někomu ten znak může takhle "ošoupat"...hlava mi to nebere...

karelkarel
hodnocení

Muzu pozdeji pridat foto jak to je osoupane. Auto mam par mesicu takze opravdu nevim.
petr5478

Ja bych řekl,že od slunička stejně jako přední světlomety na fabii.Měl jsem již více různých škodovek a všechny měly znak vybledlý a popraskaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]