Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde točit volantem po nastartování

Od: leos* odpovědí: 7 změna:
Po vymene baterie a nastartování Fabie 1,2 HTP nejde točit volantem. Rozsvítí se kontrolka volantu. Asi nejde posilovač, ale i tak by snad mělo jít protočit volantem větší silou. Popojet rovne kousek jde, ale naproti mám na parkoviště další auto. Je mozne, že na řízení při velkém mrazu (-20) něco primrzlo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gjvf
hodnocení

3x
A nezamknul jste si jen volant?

Tak to snad ne:),ještě když svítí ta kontrolka*nevi*Ale zničehonic tak najednou servo asi neodešlo.Viděl bych to na elektroinstalaci,pojistku jste kontroloval? Měla by být přímo na té autobaterii (plechová)

hodnocení

0x

servo v háji ted de o to zjistit co odešlo může bejt jen málo oleje,mohlo odejít čidlo na řízení a taky mohlo odejít i samotný řízení či servomotor

chce to diagnostiku a kouknout

leos*
hodnocení

Neřekl bych že je zamčený volant. Ten když je zásekly tak snad nejde otočit klíčkem a nastartovat.To znam, to stačí pohnout.Me asi nejde posilovač(svítí kontrolka volantu), ale i tak by mělo jít při nastartovaném autě a popojeti otočit kolama? Jo a s předešlym vláknem do kterého jsem se díval a někdo si myslí, že má zamrzlou kapalinu nemám nic společného.
Jo to jde ale musíte zabrat oběma rukama. Prijde mi ze to jde víc ztuha
jak felcka

rqwope*
hodnocení

0x

Nic nepřimrzlo, zkusil bych tam ručně natočit jeden rejd nadoraz a pak hned druhej rejd na doraz a ono to pujde.

hodnocení

0x

Odeslo servo , bud primo sero (coz je drazsi) nebo jen cidlo. Je to treba odtahnout do servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]