Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychotesty

Od: dd odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Mohu se zeptat jak probíhají psychotesty
Popř na či se připravit
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Na psychotesty se připravit nedá. Jediné co mohu poradit se dobře vyspat, přijít odpočatý a vpohodě. Nedoporučuji se snažit na ně "vyzrát". Zkušený psycholog to ihned pozná.

fran56ris*
hodnocení

0x

Psychotesty jsou především o reakcích.A na ty se nelze dopředu připravit.Ani kdybys cvičil karate *nevi*.

hodnocení

0x

Pri psychotestoch sa zisťuje chovanie človeka pri stresových situáciach,práce pod psychickým a časovým tlakom a zisťuje sa závislosť od alkoholu a drog.Všetko robte v pohode a nestresujte sa,že niečo nestihnete v časom limite, lebo ak narobíte veľa chýb len aby ste stihli limit,tak také isté správanie bude aj vo situáciach v prevádzke.Oblbnúť sa to nedá,lebo je tam viacnásobná krížová kontrola.

cechacek*
hodnocení

0x

Není toho mnoho, tak tři, čtyři hodinky.

Test poruchy osobnosti

- mentální výkonnosti

- osobnostních vlastností

- duševních poruch

- osobnost mezi lidmi

- paměti

rudla
hodnocení

0x

Zdravím,

Záleží samozřejmě, o jaké psychotesty se jedná. Já sám jsem dělal (úspěšně) psychotesty na univerzitu obrany. Je to jednoduché. Ráno v nemocnici po odběru krve a vychcání se do zkumavky vás rozdělí na skupiny a pošlou do čekárny. Po vstupu do "třídy" vás přidělí k očislovaným počítačům a řeknou vám, jak to bude probíhat. Vloni tam byla taková velmi příjemná (ironie) slečna. Vyplníte si dotazník se základními informacemi. Následuje řada otázek na vaší osobu (jak vycházíte s kamarády, byl jste někdy šikanován, jaký vztah máte se sourozenci), na váš život (jací byli rodiče, kouříte, chlastáte), dále pak hromada různých otázek (jste zimomřiví, máte problém vstát), řešení problémů (co byste dělal, kdyby...). Některé otázky jsou ano/ne, některé ano/spíše ano/nevím/spíše ne/ne. Pak jsou tam roršachovy testy (ten divnej flek, kde máte něco vidět) - osobní doporučení: Já jsem v tom třeba nic neviděl, ale věděl jsem, že nechtějí slyšet nic temného, ale zároveň to nesmí být až přiliš dětské, tak jsem psal: Motýl, dva tanečníci apod. Pak tam je reakční test. To je teprve ta pravá lahůdka. Dostanete sluchátka, na monitoru se zobrazí přes celou obrazovku kódy (AB1, AB2, AB3 ... HGB50, HGB51, HGB52), do sluchátka vám je rychle po sobě diktujou ty kódy a vy na ně máte na obrazovce klikat. U toho jsem se teda pořádně zapotil. Pak se to celé sečte, zpracuje a odešle psychologovi, který si vás pak pozve na pohovor, kde s vámi projde výsledky, řekne vám, co jste zač (mě např řekla, že je vidět že už jsem zažil zradu od kamarádů a jsem tak vůči lidem opatrný, ale na druhou stránku jsem trošku dětinský, ale že to nevadí). Čuměl jsem na ní s otevřenou hubou. Tahle slečna ani skoro neví moje jméno, ale zná mě líp jak rodiče. No a když tam budete mít něco mimo normu, tak se vás na to zeptá, proč si myslíte, že to tak je. Dává vám šanci si to obhájit, Když se vám to nepodaří tak pápá: Např: Tady vám vyšlo, že jste nedůvěřivý. Proč to tak je? ... Noo asi proto, že už mi kamarádi vrazili kudlu do zad... Jo to by mohlo být. Dále bych si dával pozor na otázku: Proč chcete k armádě. Samozřejmě, že dobrej plat nebo střílení nebude to co chtějí slyšet. Tady si musíte zahrát na patriota. Naše země nám dává plno možností a chci se jí nějak odvděčit, nebo podobný kecy. Pak vám to buď dá nebo nedá. Pokud vás psycholog nepustí, tak jestli nemáte strejdu někde ve vysokých místech, tak vůbec nemá cenu se odvolávat. Celkem to probíhalo asi 3 vyčerpávající hodiny. Nevím, jestli to takto probíhá jinde, ale při přihlášce na univerzitu obrany to probíhá takto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]