Nejste přihlášen/a.
Vážení přátelé!
Mám renaulta clio 1.2 - storia r.v. 2006- najeto 72 000km,Auto studené i teplé startuje bez problémů i po dlouhé době,ale jakmile po jízdě dojde tak k vychladnutí na poloviční teplotu/ukazatel teploty udává 2 čárky/tak vůz točí jen starterem jak mlejnkem ale nechytne,Nezbývá nic jiného než počkat až vychladne víc pak nastartuje,volnoběch běží bez problému a jedek jak drak.Byl jsem 3x na diagnostice,vyměnil váhu vzduchu,palivový filtr svíčky ale problém zůstává,Nemáte někdo povědomost s tímto problémem?Za odpověď předem děkuji a jsem s pozdravem Berta,
Vážení přátelé!
děkuji Vám za odpovědi,jsem rozhodnut po domluvě s mechanikem,že mu to tam necháma on to zkusí dostat do stavu kdy to nejde a pak se pokusí zjistit co to děla.Samozřejmě mu povím so jsem se od Vás dozvěděl,Přeji mnoho zdraví a pohody a jsem s pozdravem berta
Mechanika spíš vyměň, neví která bije a mění totálně naslepo metodou pokus - omyl...Např. proč měnil svíce, když za tepla i za studena chytá bez problému? To samé váha vzduchu... Začít měl čidlem teploty...
Mmch. zbytečně měněné díly včetně práce ti zaplatí kdo?
takový bordel může dělat i čidlo teploty chladici kapaliny.. nam to dělalo na fabce a když se za tepla vypl motor tak už to nešlo nastartovat stejně jak píšeš a muselo se čekat.. ono je těžko něco diagnostikovat, když to zrovna funguje.. to by si s tim museli více vyhrát, ale na to asi nemaji čas, tak jen použiji metodu pokus omyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.