Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mam felici a utrhl jsem celou antenu na střeše,a řeším jak tento problem vyřešit,a napadlo mne,jestli existuje nějaké autradio které by napojil na mobil přes usb nebo wifi (vodafone ultra smart 6),a přes internet v mobilu bych zapnul radio v autě.Mysli,že montovat novou antenu na střeše je docela fuška,tak se chci zeptat zda něco takového je realné,a zda by mi někdo doporučil autoradioMám tam rádio jvc staré cca 9.let..Díky za odpověd
Podívej se, kolik dat spotřebuje streamované rádio (odpověď: asi 60MB/hod), jaký máš datový limit na mobilu, kolik za něj platíš a rychle zjistíš, že je levnější koupit za 120,- novou anténu.
V rádiu problém nebude. Většinou je problém v předzesilovači v anténě. Koupil bych anténu bez předzesilovače.
Kdyby to nešlo přes net,tak něco tady poradte.cz/... a určitě bude víc návodů jak dát jinou anténu.
Tak samozřejmě lze to, ale dost záleží na autoradiu. Já například pouštím hudbu z mobilu / z netu, kdy mobil je propojený s rádiem přes bluetooth. Má to docela dost výhod, například nulové rušení při průjezdem tunelem, pustíte si žánr jaký chcete, podstatně neomezený výběr stanic atd..
Pokud neumí autoradio bluetooth, pak lze propojit i přes AUX vstup a pokud nemá ani ten, tak pak se dělají do aut takové transmitery, kdy ten má AUX vstup a ten vysílá do autorádia přes FM signál. Každopádně tento poslední způsob je spíše nouzové řešení. Kvalita není nejlepší a má tendenci se to rozlazovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.