Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pionýr- šroub nastavení spojky

Od: tylerhall* odpovědí: 2 změna:
Po dnešní jízdě do kopce na sněhu jsem dost používal spojku, problém je ten že když si pomáhám tou spojkou tak se šroub na víku povolí a poté spojka nerozpíná a to znemožňuje rozjezd z volnoběhu než ho doma zas dotáhnu, otázka zní, může mi někdo poslat důkladné fotky toho šroubu jak zvenku tak zevnitř? Protože mi tam asi něco chybí a už mě nebaví to furt nastavovat. Údajně tam má být nějaká aretace ve smyslu matičky ale já tam mám jen samotný šroub.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

3x

Na tom šroubku-červíku je šestka matka . Nastrčit trubkový klíč,potom šroubovákem skrz trubčák seřídit šroub-podržet a dotáhnout kontra matku trubkovým klíčem.

mzxy*
hodnocení

0x

tak si tam tu fixační matičku dej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]