Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poraďte, jakou vůni vybrat, aby dlouho vydržela. Máme psa, tak nějakou šetrnou. Děkuji za radu
Já používám vůně pouze od Mr a Mrs .Jsou to takoví panáčci,dají se koupit například v parfumerii FUNN nebo i Datartu.Jsou drahší,jeden panáček asi 300,-.Vydrží to hrozně dlouho a ta vůně je kvalitní,žádně nepříjemné osvěžovače v lahvičce nebo stromečky s týdenní učinnosti.Vyzkoušejte,vůní je hodně druhů,nebudete litovat.
Dobrý večer. Osobně nesnáším pachy a ani voda v ostřikovačích mi nedělá dobře. Když jednou za čas nechám od souseda vůz vysát profi mokrým vysavačem s nějakým šamponem a dvakrát ročně protáhnu "patronou" u servisáka za 300,-, připadá mi vůz čistý a vzduch uvnitř tak nějak zdravý...
Jakýkoliv sajrajt ve smyslu osvěžovače vzduch (stromečky nebo lahvičky do ventilátorů) mi vadí a připadnou mi jako zředěný humus - někdy více někdy méně zředěný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.