Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně do auta

Od: amater* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Poraďte, jakou vůni vybrat, aby dlouho vydržela. Máme psa, tak nějakou šetrnou. Děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrmrs
hodnocení

2x

Já používám vůně pouze od Mr a Mrs .Jsou to takoví panáčci,dají se koupit například v parfumerii FUNN nebo i Datartu.Jsou drahší,jeden panáček asi 300,-.Vydrží to hrozně dlouho a ta vůně je kvalitní,žádně nepříjemné osvěžovače v lahvičce nebo stromečky s týdenní učinnosti.Vyzkoušejte,vůní je hodně druhů,nebudete litovat.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Osobně nesnáším pachy a ani voda v ostřikovačích mi nedělá dobře. Když jednou za čas nechám od souseda vůz vysát profi mokrým vysavačem s nějakým šamponem a dvakrát ročně protáhnu "patronou" u servisáka za 300,-, připadá mi vůz čistý a vzduch uvnitř tak nějak zdravý...

Jakýkoliv sajrajt ve smyslu osvěžovače vzduch (stromečky nebo lahvičky do ventilátorů) mi vadí a připadnou mi jako zředěný humus - někdy více někdy méně zředěný...

hodnocení

0x

Nedávno ukazovali v televizi, jak si vůni vyrobit. To se vezme kolíček na prádlo, nalepí se na jednu stranu nějaký papír a pak se to pokape takovým tím olejíčkem ve skleničce, co se dává do aromalamp apod. Prý to dlouho vydrží a může se tam nakapat opakovaně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]