Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň. Poradíte mi niekto prosím ako otvoriť kapotu na Škoda Octavia II? Pri týchto mrazoch sa mi vybila baterka a kapotu nejde otvoriť - pravdepodobne sa odtrhlo lanko. Existuje nejaký spôsob ako kapotu otvoriť? ĎAKUJEM
No dělá se to tak, že se zvedne auto na velký hever, ideálně jak mají v servisu, odmontuje se spodní kryt motorového prostoru a pak se musí umět sáhnout na to správné místo. Teoreticky by se mělo dát dohmatat k zámku a u něj pak západku povolit. Je to spíše o zkušenostech.
Být na Vašem místě bych auto vzal na lano a dotáhl do nejbližšího servisu.
@diesel naprostá pravda :D
Do servisu není nutné to odtahovkou tahat. Já mám na snadné dobíjení udělátko: na nabíječku přidělaný konektor do autozásuvky. nemůžete tudy hnát velké proudy, ale běžné 4 A nabíječky jsou v pohodě. Mám ale O1, kde se zásuvka při vytažení klíčků neodpojuje, nevím jak vaše O2. Pokud se vám odpojuje, tak by bylo nutné nechat klíček v první poloze (tak mrtvá snad baterka není, aby nesepla relé). Jinak by bylo nutné se plusem nabíječky napíchnout v pojistkové skříni.
Ale já stojím doma u vchodu do domu. Jestli stojíte někde na parkovišti, je to horší.
Mě se to slalo kdysi u Felicie.Sice lanko v pořádku, ale bohužel se ulomila pojistka proti otevření...
Ze spoda ani náhodou.Je tam chladič.
Musel jsem flexou vyříznout otvor do přední masky.
Takže v podstatě něco podobného jak je na videu , ale do masky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.