Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford kuga pocet km

Od: rocky* odpovědí: 6 změna:
Dobry den mam moznost koupit kugu 2010 rok 2.0 tdci ale servisovana ve fordu dolzi faktury a knizku.Je to firemni auto najeto 310 000km tak co myslite dekuju vsem za sms

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidc
hodnocení

0x

Firemní auto? To bych nebral. Většina pracovníků firmy s tím prostě jezdí jako hovada, protože to není jejich a je jim jedno, jestli se to rozpadne. To už by jsi je musel znát, ale já bych do toho kvůli tomuhle nešel.

rqwope*
hodnocení

0x

Střídání řidičů, přetěžování, šlapání na krk - z cizího krev neteče... Chtělo by to sakra dobře prohlídnou jestli ho chcete.

hodnocení

0x

podle stavu kilometry nehrají roli hlavně stav je rozhodující pochlub te se kolik za to chtějí?

hodnocení

0x

Tak zalezi na cene , auto jde dat do servisu k prohlidce. Tam vam reknou vic.

rocky*
05.01.17 18:59
hodnocení

180 000

tycoon*
hodnocení

0x

Počítejte s tím, že ve 310 tisíc km už mohou vyžadovat výměnu nějaké dražší věci, např. turbo, setrvačník, vstřikovače, něco v převodovce nebo pohonu 4x4. Běžný servis tohoto auta taky nebude úplně za hubičku, s tím je nutno počítat. U takovéto auta určitě mějte rezervu, řekněme 50 tisíc, takže s kupní cenou to dává dohromady 230 tisíc. Jestli je to moc nebo málo, to záleží na preferencích každého soudruha. Já nejsem příznivec SUV, takže se mi to zdá moc, ale méně jeté Kugy se prodávají za 300 tisíc, takže z tohoto hlediska to vypadá na slušnou cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]