Nejste přihlášen/a.
Tak mi opět asi po roce svítí kontrolka airbagů.Loni mi kvůli tomu museli aktualizovat nějaký software.Není to na to ,že má auto celkově najeto něco přes 10 500 km nějak často? Co vy na to? Děkuji.
Často to samozřejmě je. Těch Vámi zmíněných 10500 km ujedu za necelé dva měsíce a rozhodně jsem nemusel zatím airbagy řešit.
Ovšem rok staré auto s takovým mini nájezdem km by snad ještě mělo být v záruce. Co je to za auto, co na to prodejce?
Prodejce se to dozví až v úterý ,dříve tam zajet nemohu.Co mu mám říct .Nechci to nechat jenom tak ,ale zase nechci být nějaká ostrá.V záruce to je .Ale zdá se mi to právě divné,abych tam nakonec nemusela každý rok.
Co mu říct? to je jednoduché - nefunkčnost airbagů je velmi zásadní závada z hlediska bezpečnosti. To prostě MUSÍ bez keců opravit. A nechápu, proč tam jezdit každý rok - já jsem to ještě u žádného auta za celá leta nemuse řešit. Co je to za auto?
Právě ,že to už opravoval loni asi před rokem.To mělo najeto necelou tisícovku km.Tak jsem dost naštvaná,že je to zase špatné..Opel Corsa E .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.