Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava motorky pro AM

Od: newim odpovědí: 2 změna:

ahoj, budu dělat řidičský průkaz pro skupinu AM a někde jsem četl, že lze koupit motorku 125ccm (kterou lze řídit od šestnácti a mě je patnáct) a upravit ji pro potřeby AM (snížit rychlost na max 45km/h, objem,atd... s tim že se to dá pak zase vrátit zpět). Zajímalo by mě, jestli když si koupim Yamaha WR125R která je s objemem 125ccm a já mohu řícdit pouze 50ccm, lze motorku upravit tak, abych mohl legálně jezdit? děkuji a budu rád za odpovědi v těhle věcěch nejsem moc chytrej.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možné to nieje.

hodnocení

0x

Nelze.musíš takovou jakou povoluje zákon-tj do 50ccm a rychlost do 45km/h! Takže pro info ze starších babetam,J50typ 550, z nových mopeda nebo skůtra dle daných parametrů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]