Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkartovaná značka v depozitu

Od: miku odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už se Vám někomu stalo, že Vám aktivní úředník zkartoval značku uloženou v depozitu?

Jedná se o originální původní značku z motorky z roku 1971, za kterou jsem zaplatil o několik tisícovek víc, právě, kvůli originálním dokladům a RZ. (všechny veterány mám s původními doklady a RZ).

Že je značka zkartovaná jsem se dozvěděl při převodu na registru, zkartoval ji aktivní úředník v roce 2001, o čemž mají i záznam a nabídli mi za POPLATEK značku novou, zož jsem odmítnul, s tím že originální značka je z mého hlediska NENAHRADITELNÁ. A jelikož je to tu poradna, tak radte co ted?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

2001 *sok*Uložení značek do depozitu

Uložení značek do depozitu (dočasné vyřazení vozidla z evidence vozidel a další možné úkony)

Pokud jste vlastníkem vozidla, které nehodláte dočasně provozovat a nechcete za něj hradit povinné ručení, pak jedno z řešení je uložení značek do depozitu a dočasné vyřazení vozidla z evidence. Vozidlo může být tímto způsobem vyřazeno max. jeden a půl roku (tj. na 18 po sobě jdoucích měsíců).

ceskatelevize.cz/...

doplněno 29.12.16 10:13:

Jedině repliku a udělat na ní patinu , pokud už není fyzicky mezi námi ta co byla uložena jinak nic nenaděláte .

miku
hodnocení

Takovou značku mi nikdo nezlegalizuje !

Jde mi o to, že mi úředník udělal NENAHRADITELNOU škodu !

Tomu rozumím mám po dědovi panelku z 68 také na původní značce taková pěkná zažloutlá trochu pošramocená opovidájíc stáří ,ale to že ji zlikvidovali je fakt a nečekal bych že se úřady k tomu nějak postaví . To jedině vyběhnout někde na samotu na kopec a tam se vynadávat nahlas nebo figurku toho úředníka a woodo procedura Zdarec Luigi *mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]