Dobry den, mam auto skoda rapid spaceback. Vcera jsem mel dopravni nehodu, srazil jsem srnu, ktera mi vbehla na cestu. Auto ma prodlouzenou zaruku (5 let). Nechal jsem auto odrahnout do skodovackeho servisu co mame u nas. Dnes rano jsem byl resit pojisteni, protoze mam havarijko. Chtel jsem nahradni vuz. Vzhledem k tomu ze mam zakladni povinne ruceni, nemam narok od pojistovny na nahradni vozidlo. Me by jen zajimalo, kdyz mam auto.v zaruce a auto mam v servisu, nemam narok na nahradni auto od skodovky po dobu opravy?
Trosku nechápu myslenkove pochody typu záruka vozu a srazeni srny. U povinného ručení moc extra služeb není. Pokud mate havarijko a pojišťovna vám řekla, ze vaše havarijko nezahrnuje náhradní vozidlo tak to asi tak bude. Škoda servis jestli taovou službu poskytuje, tak by vám mohla poskytnout auto, ale budete si ho nejspíš hradit. Akorát nechápu proč se ptáte tady a ne v servisu. Oni by měli vědět jaké jsou možnosti.
Ty jsi si poškodil auto sám ,nehoda se srnou, to není záruční oprava kde píšeš o 5 letech záruky,ani tam není jistota že ti ho zapůjčí , toto se schvaluje ve škodovce,nedávno řešeny 2 reklamace, nejdřve nechtěli o nah. aut ani slyšet že jim to škoda neschválí trval sem na něm, jinak e půjdu jinam, nakonec pujčili starou jedničkovou fabku ale nezapoměli dodat že je to jwjich dobrá vůle,
Dnes rano jsem byl resit pojisteni, protoze mam havarijko. -- a další věta: Vzhledem k tomu ze mam zakladni povinne ruceni.
Máte havarijní pojistku uzavřenou na srážku se zvěří nebo jen povinné ručení ( tu má snad doufám už 89,96 % majitelů vozidla ).
Ale odpověď na základní otázku : Me by jen zajimalo, kdyz mam auto.v zaruce a auto mam v servisu, nemam narok na nahradni auto od skodovky po dobu opravy? - měl byste ( pokud to máte napsáno ve smlouvě ) by se jednalo o závadu na vozidle,ale tato závada nesmí být způsobena vaší nehodou ( např. nestartuje,nebrzdí atd.. ) ale nesmí se to týkat nehody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.