Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojení-deaktivace imobilizéru Magane Clasic

Od: ivanhoe45pm* odpovědí: 1 změna:

Omlouvám se za laický dotaz,bylo by možné zcela odpojit-deaktivovat imobilizer u Megane Clasic 1,6 /97 jako takový? Dnes jsem po nutném úspěšném dekodování imob. kvůli obnovení funkčnosti klíče po výměně baterií po nastartování zkusil použít druhý, již 2 roky zcela nefunkční a nastartoval jsem s ním bez problémů. Je mi ale jasné,že až mi nahrají v servisu (pokud se to nepovede dle rady zde uvedené mě samotnému) původní funkční klíč,že už tím nefunkčním přes imobilizér nanastrtuji. Proto bych uvítal možnost vyřadit imob. úplně a odemykat jen ručně . Děkuji za jakoukoli odpověď. I.P.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Deaktivaci imibilizéru by měl zvládnout autotronik. Mrkněte se po nějakém ve svém okolí a na konkrétní typ vozu se ho zeptejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]