Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostal jsem jen 1 klíč k vozu

Od: anonym* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den.
Koupil jsem si vůz v Auto Esa. Dostal jsem jen jeden vystřelovací klíč. Dříve se druhý schovával např.do zrcátek či tak. Mám se nekam podívat takhle, případně kam, nebo jsem zbytečně podezrivavy? Děkuji mnohokrát.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

všem co maj od auta jen jeden klíč doporučuju ! si nechat co nejdřív udělat druhej záložní i třeba obyčejnej bez dálkového ovládání *palec*

de o to že když se vám ten jedinej klíč pose..e tak ste v riti a zprovoznění vozu vás stojí několikanásobně víc peněz než byste dali za výrobu záložního klíče a to nemluvim o nervech když vás to nechá někde na cestě *zed*

jinak já bych pro jistotu kouknul k mlhovkám a do zrcátek a pokud bych chtěl mít jistotu domontoval bych si svuj alarm nebo tajný vypinač *palec*

hodnocení

0x
Bud se ztratil, nebo si ho nechal majitel a za par tydnu se vrati pro auto.

rqwope*
hodnocení

0x

Je jisté, že klíč někdo má. Nejspíš ho někdo z majitelů ztratil, nebo zašantročil a není se důvod obávat. Kdybych chtěl něco dělat, tak spíše než hledání bych volil nějaké dodatečné zabezpečení, případně vyměnil zámky.

hodnocení

0x

My máme taky jen jeden klíč k autu. Máme auto už několik let, bylo dovezené z Itálie a prý ho bývalá majitelka ztratila. Nechali jsme to být.

hodnocení

0x

Předpokládám, že když byl jen jeden klíč byla adekvátní sleva z ceny vozu.

Jinak schovávat klíč do různých míst v autě je samozřejmě jen fáma a nemá žádný logický důvod.Pokud bych totiž chtěl snad to auto ukrást, tak si ten klíč nechám u sebe a nebudu ho pracně někam schovávat...

mzxy*
hodnocení

0x

Každé auto má minimálně 2 klíče, navíc je ke klíčům štítek s kódem, kupovat auto s 1 klíčem je hloupost, stejně tak je hloupost provozovat auto s jedním klíčem...

Kdyby byl tento bazar solidní, druhý klíč by nechal vyrobit...ale celá jeho "služba" spočívá v tom, že si na problematické ojetině vydělá nějakých 15 tisíc Kč, které si přirazí k nákupní ceně...Legenda o ztrátě klíče původní majitelkou je skutečně zajímavou přidanou hodnotou a je jen dokladem inteligence a vyspělosti českých zákazníků, kteří si za své peníze neustále kuují jen to, co jim chce prodat překupník...

asd1

Taky jsem koupil auto s jedním klíčem, údajně zašantročený "nemůžu ho najít" Auto ve výborném stavu,cena slušná, doklady i historie v pořádku... Druhý klíč jsem nechal přidělat. Auto mám 5 let a zatim ho nikdo nešlohnul, tak to zašantročení asi byla pravda. Koupeno v D přímo od vlastníka, takže kecy překupníka to nebyly...Asi to občas někdo opravud ztratí :D

Pokud se překódujou klíče, tak si s tim "zapomenutým" sice otevře dveře, ale nenastartuje...

hodnocení

0x

Bazaru je to jedno zda-li je jen jeden neboi dvaklíče k autu,snad žádný bazar si takhle nesníží zisk tím aby uděll ještě jeden klíč!

Jinak nepíšete co je to za auto! pokud nějaká škůdka (Fa,Oc...) dp bych vyměnit zámky,pokud značka co se neztrácí-nekrade pak udělat druhý i když zase je problém -pkd je s čipem může přijít na 3 a víc tisíc !,a klíč bez čipu-pak obyčejným nenastartujete,nebo čip dává signál pro imo,teda pokud není ještě klávesnice!

hodnocení

0x

Já si třeba schovával rezervní klíč do zadní mlhovky, abych nezůstal někde viset při ztrátě klíčů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]