Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto do 70tis?

Od: doehs odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké auto byste mi doporučili do 70tis. Jakou motorizaci?

Mé požadavky:Nechci francouze! A ani fabie.Nájezd do 210 000km, Benzín s manualem. S autem toho moc ročne nenajezdím, nic s vysokým obsahem. Tot asi vše.

Díky za rady. Prosím nepište hlouposti.

doplněno 25.12.16 18:50:

Osobák

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S hloupostmi jste začal především Vy. Nechci Francouze - ó jak odborný názor. Zrovna Peugeot a Citroen v této levné kategorii mají docela zásadní zastoupení . Dále - má to být dodávka, nebo kabrio? Nebo rodinný kočár? Ale i tak - Fiat Stillo by mohl být tip pro Vás

doehs
hodnocení

Proste je nechci ,mám s nimi zkušenosti.Prosím zkuste respektovat moje požadavky.

hodnocení

0x
Citron xsara nebo fabka je v teto cenove kategorii to nejlepsi.
Cena auta 55-60, zbytek servis.
Pokud chcete audi, ci vojete bawo. Tak si ho kupte.

hodnocení

0x

tak oktávka 1,6 nebo pokud se chceš svést tak 1,8T 11OKW

mzxy*
hodnocení

0x

doporučuji auto nebourané, nezatížené exekucí ani jinou právní vadou, v dobrém technickém stavu nevyžadující další investice...červené, bílá střecha výhodou, od skutečného vlastníka

sirius
Mohu se zeptat, proč červené? A bílá střecha?
rqwope*

Červené je dobře videt, bílá střecha absorbuje méně ir záření - výhoda v létě.

hodnocení

0x
Ford Focus I nebo II s benzinovou 1,6.

rengea
hodnocení

0x
Chevrolet aveo, nekrade se technika ok,velice jednoduchá obsluha levné opravy v sedanu s koulí idea
l.Strěchu rěšit folii

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]