Nejste přihlášen/a.
Pádem sněhu na auto se poškodilo zrcátko,držák na dveřích, ovládání zrcadlové plochy a samotné zrcátko jsou nepoškozené, jen v držáku na dveřích je viditelná kovová polokoule, která je asi i v hlavní části zrcátka, šlo by slepit? Kov na kov.Díky za radu
Záleží na místě lomu!osobně mi na Xantii nějaký debil ulomil zrcátko-zůstalo viset jen na kabelech vyhřívání a naklápění zrcátka.Odmastil jsem toluenem,místa lomu potřel lepoxem-metal a nechal tvrdnout (samo po odmontění z auta,při pokojové teplotě.kde to šlo jsem ještě plochu zlomených dílu vyztužil epoxidovou "plastelínou" (dvousložkové epoxid.lep.) Už je to rok a půl a DRŽÍ Záleží ale kde je zlomeno aby šlo slepit příp. vyztužit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.