Nejste přihlášen/a.
Stará olítaná vrána, dá se čekat investice 50k na provozuschopný stav = v reálu je za 180k. Na styl "jezdit dokud to pojede a pak hodit ze skály" to je zase dost drahá sranda.
Výhodná koupě to moc neni.
Co mi mechanik říkal? jjo to se to pomlouvá když je to od JPP. Pokud ne máte a neznáte tak raději nepište co jeden povídá!Naopak HDi jsou jedny z nejpovedenějších "dehtů" stejně jako jejich předchůdci-motory řady XUD!
Já jsem před 4 roky, taky uvažoval o Mondeu v naftě, nikdy jsem naftové auto nevlastnil, tak jsem hledal na foru, nějaké info a hle, všude se řeši problémy s naftama a je jedno, jestli je to Škoda, Ford, Peugeot atd, ty problémy jsou všudě, je to jen o štěstí a údržbě Chtěl jsem mít klid a jistotu, tak jsem si koupil benzínové mondeo. Ano, nevystřelím jako raketa, spotřeba větší, ale nemusím řešit DPF, vstřiky, turbo, čerpadlo, dvouhmotu a rozvody ( je tam řetez). Jsem spokojenej, ted jsem si koupil naftovýho transita, benzínu bych to nesehnal a docela mě překvapilo, jak jsou naftový motory hlučný.
330tis. Km nájezd je opravdu hodně, tenhle motor měl ve vyšších nájezdech hodně svých neduhů,navíc v kombinaci s automatickou převodovkou, koupit obecně takto značně ojeté auto je více méně sázka do loterie, mějte rezervu tak 50tis. Kč, protože u něčeho takového může vyskočit cokoliv, zvláště nevíme-li jak se o auto předchozí majitel staral a jak s nim jezdil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.