Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 306 1.8 nestartuje

Od: peugeot odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ráno jsem zjistil že mi nechce startovat auto. Sice chytne, ale hned poté zase chcípne a rozsvítí se kontrolky jako před startem s klíčkem v poloze 2 - svítí kontrolka autodiagnostiky (ta dnes svítí i při startu a nezhasne) a dobíjení. Může mi prosím někdo poradit v čem by mohl být problém? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Příčin může být 1000a1 ale pro začátek zkuste ověřit funkčnost imobilizéru. Myslím že Frantíci vypínají imobilizerem benzínové čerpadlo. Takže motor vyjede benzín co je v trubkách a pak zdechne. V manuálu k autu se dá najít co signalizuje funkčnost imobilizéru. Teda aspoň u Rencka jsem to po desteti letech používání auta v manuálu našel.
peugeot
hodnocení

Nakonec jsem nastartoval. Pomohlo při startu přidat plyn a chvíli držet otáčky, při dalších 2 pokusech už auto nastartovalo úplně normálně. Žádná kontrolka při jízdě nesvítí ani se neobjevil další problém, takže nevím.

-Doporučím zkouknout a vyčistit klapku a krokový motorek,pak třeba svíce,filtry (vzduch a palivo)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]