Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl jsem nabít dvě baterie z el. autíčka a při zapojení se mi nabíječka pořád dokola zapíná a vypíná a to u obou baterií,tak jsem se chtěl zeptat jestli je včudu nabíječka nebo baterie.Díky předem za informace.
O jaké baterie se jedná? Dejte typ případně jaké autíčko? Kolik Voltů je napětí naprázdno u těchto baterií? Pokud jsou úplně vybité, bývá problém...
Z návodu... Úroveň napětí pro vyhodnocení špatného nebo nevhodného akumulátoru . <3,7 V nebo>15 V odsud elektro-paloucek.cz/... takže pokud je napětí nízké, méně než 3,7V, nabíječka nebude nabíjet...proto je třeba změřit napětí baterie, pak můžeme příčinu hledat dál...
Jsou tam 12V baterie nebo dokonce jen 6V?
Dobrý den,obě baterie jsou 6V-12Ah,jedna novější - Alarmguard CJ6-12,druhá starší gelová VIPOW LP12-6.
A napětí na svorkách baterie? Měřeno bez nabíječky...multimetr máte? Nebo požádejte někoho o změření... ať vyloučíme třeba poruchu nabíječky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.