Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka Emos EE04A

Od: dragon1® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěl jsem nabít dvě baterie z el. autíčka a při zapojení se mi nabíječka pořád dokola zapíná a vypíná a to u obou baterií,tak jsem se chtěl zeptat jestli je včudu nabíječka nebo baterie.Díky předem za informace.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O jaké baterie se jedná? Dejte typ případně jaké autíčko? Kolik Voltů je napětí naprázdno u těchto baterií? Pokud jsou úplně vybité, bývá problém...

doplněno 22.12.16 16:21:

Z návodu... Úroveň napětí pro vyhodnocení špatného nebo nevhodného akumulátoru . <3,7 V nebo>15 V odsud elektro-paloucek.cz/... takže pokud je napětí nízké, méně než 3,7V, nabíječka nebude nabíjet...proto je třeba změřit napětí baterie, pak můžeme příčinu hledat dál...

doplněno 22.12.16 16:22:

Jsou tam 12V baterie nebo dokonce jen 6V?

hodnocení

Dobrý den,obě baterie jsou 6V-12Ah,jedna novější - Alarmguard CJ6-12,druhá starší gelová VIPOW LP12-6.

A napětí na svorkách baterie? Měřeno bez nabíječky...multimetr máte? Nebo požádejte někoho o změření... ať vyloučíme třeba poruchu nabíječky...

hodnocení

Pozeptám se známýmu,ten to změří,zatím díky.

doplněno 21.01.17 20:24:

Dobrý den,tak to bylo nabíječkou,když jsem nabíjel jednu baterii tak nabíječka se pořád vypínala.Spojil jsem pak baterie a nabíječka se přepla do modu 12V a baterie nabila.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]