Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia II vs Golf V 1.9 TDI

Od: lukas1234* odpovědí: 3 změna:
Ahoj všem, bohužel jsem nucen si koupit jiny auto. Rozhoduji si mezi temihle. Chci koupit do 150k. Chci motor 1.9 TDI hlavne kvuli uspore a mam pro tento motor slabost. Nemůžu se, ale rozhodnout k čemu dat přednost, zda Octe II nebo Golfu V. Říkám předem, že prostor pro me nehraje roli. Jsem sam, takze tohle pro me neni priorita. Spíše se chci zeptat na zkusenosti s temihle auty? Ceny oprav? Rozdil ve spotrebe bude par desetin, takže to taky neřeším. Spíš mi jde o tu udrzbu a spolehlibost nebo obecne, co se Vam libi vice :) chapu, že 100 lidi, 100 chuti. Nebo majitel Škody neda dopustit na Skodovky a obracene. Zajimal by mě obecny nazor lidi, ktery mi snad pomuze se rozhodnout :). Predem diky za případne tipy :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vsechny opravy budou na stejne urovni. Jen u golfu je vyhoda, ze ho nema kazdy trouba jak oktu. Oktu 2 ma kazdy druhy clovek v CR.
Jinak u techto novejsich auto jiz neni tdicko co byvalo. Zadna blbuvzdorna rotacka, co vydrzela milion km. Ale jiz ekodiesel s tzv kur...ama. Kdy u ojetiny muze byt servis dost druhy.

krtek*
hodnocení

0x

ty díly jsou čím dál tím víc UNIfikované, takže je to uplně jedno...liší se akorát samolepkou koncernu...osobně mě připadá Golf 5 jako to nejhorší co kdy WV udělal :) čistě po estetické a designové stránce...něco jako ten žebřiňák roomster od škodovky*smich* já bych bral O2 FL...

mzxy*
hodnocení

0x

pokud jezdíte sám, pořidte si GOLF VI

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]