Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizerné topení v autě

Od: strasilka® odpovědí: 6 změna:

Mam stopětku i favorita a favorit mi topí hůř neš stopětka dá se stím topením u favirita něco jednoduše udělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Môže byť vadný termostat,zanesený výmenník alebo ventil kúrenia.

favority topěj poměrně dobře

ohřívá se ti auto? pokud ne vyměn termostat

dál je tam ventil na topení koukni jestli otvírá

dále sem se setkal stim že uvnitř topení popraská umělohmotná přepážka co odděluje vstup a výstup a voda v topení pak nekoluje řešil sem to novým radiátorem

dusger*
hodnocení

0x

Tipnul bych nejspíš ucpaný ventil topení, polámané tahla, možná zavzdušněný radiátor. Taky z větrání vyhrab všechno listí a zkontroluj ventilátor. Chladič se zanáší dřív než radiátor a ten i špatný termostat by jsi poznal na teploměru.

fik
hodnocení

0x

Favorit topí mnohem líp než 105. U mojí felicie bylo,že v radiátoru praskla přepážka a voda tekla jen malou částí výměníku,proto to netopilo. Špatný termostat to by ti musel ukazovat i budíček,drží se teplota vody kolem 90? Taky se podívej jestli otvírá ventil topení

rasekvasek*
hodnocení

0x

Měl jsem taky favorita,napasoval jsem do něj topení z felicie,dá se to bez velkých úprav,má to výkonnější větrák,4 rychlosti a větší radiátor,to pak bylo něco úplně jiného.

hodnocení

0x

Pak je tu ještě možnost, že máte prasklou hlavu, nebo vadné těsnění, motor prdí do vody a zavzdušní topení. Toto se chová tak, že motor po zahřátí chvíli normálně topí a pak přestane. To by vám ale ubývala chladící kapalina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]