Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám fiat punto 1,2 8V 2004 hučelo mi pravé přední ložisko v servisu fiat mi ho vyměnili za nové během výměny se jím nepodařilo vytáhnout bez poškození ABS čidlo a dali mi tam ABS čidlo z jiného fiatu když jsem si auto vyzvednul kontrolka ABS se po chvilce jízdy rozsvítila a svítila pořád i když občas zhasla ale ABS nefungovalo objednali mi a namontovali nové originál ABS čidlo po nastartování kantorka ABS zhasne a během jízdy nesvítí ale zdá se mi že ABS pořád nefunguje nebo funguje jenom na sněhu? dnes jsem zkoušel projet a zabrzdit na parkovišti ale jen jedním kolem po zamrzlé kaluži kaluž malá ale jen jsem se sklouznul a pedál nekopal jako s ABS někde na netu jsem četl že jde dát ABS ložisko naopak ale v servisu tvrdil že není naopak že to nedělá poprvé tak teď nevím napadla mě ještě pojistka ABS když tam bylo to jiné neoriginál čidlo jestli jí nespálilo ale to by teď nezhasla po nastartování kontrolka ABS nebo jo? jsem bezradný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.