Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chtěl bych se zeptat, jestli je možné na cestu vyjet a normálně jezdit s lehce nabouranym autem - teda jako spiš má pomačkané plechy, ale všechny světla blinkry atd. funguji.
Přítelkyně při couvání narazila do sloupku a má to lehce pomačkane. Je to zhruba jako na tehle fotce co jsem našel na sauto.cz
Bohužel ted nemá peníze na opravu, ale autem jezdit potřebuje.
Diky za odpověd
Zdravím Vás,
autem je možné jezdit v případě, že jsou zachovány všechny podstatné funkce tj: světla, blinry atd,. a vůz nemá žádné ostré hrany od nehody.
Z Vaší fotky ve vašem případě tento vůz ničemu nebrání provozu na pozemní komunikaci.
Můžete bez sebemenších obav jezdit po cestách na území ČR
nevím, já za jízdu podobným také jinak zcela funkčním dostal 100,- pokuty. Bylo to někdy kolem roku 1995. Prý že ty zlomy a otřepy mohou někoho poranit či co to tenkrát povídali.
doplněno 18.10.09 20:44:na tom obrázku přímo nad kolem si to možná někdo vysvětlí jako zlom možná ne záleží na tom kdo se jak vyspal. Protože třeba jsem jezdil asi 14 dnů bez SPZ, ba mě ve Písku což je pro mě druhý konec republiky stavěli policajti a to že nemám SPZ nijak nekomentovali, ŘP, OTP, OP, zasalutoval a jelo se dál.
pokud to tedy chapu spravne, tak kdyz ji to trosku "vyklepu"a "narovnam" tak ji zadny vetsi postih nehrozi.
I kdyz slo mi spis o to jestli ji pak polcie nebude treba podezirat, ze nekde odjela od nehody a podobne... Proste je to smula no. Ale jak se rika, nestesti nechodi po horach ale po lidech, co neumi poradne ridit
Díky za rady.
jeste mne nadlo, nedavo jsem videl v TV, jak nejaky borec opravoval promackliny takovyma specialnima pripravkama (nejake haky a hladitka - nevim ja to popsat), jezdil tim po tech promacklinach z pohledove strany a uplne v pohode to vyrovnal.
Nevite nekdo prosim jak se tahle technologie jmenuje? pripadne kde se to dela a kolik to tak stoji? - i kdyz nevim jestli to na to jak to ma potlucene pujde pouzit. ale prislo mito lepsi nez kytovat.
Dela se to u klempire, naradi se jmenuje klempirske nastroje, technologie klempirina. V kazdej vesnici.
Taky jsem samozrejme nevtipkoval. Kdyby jo, tak puknete smichy.
Jen sem vam odpovedel, na co ste se ptal. Pomackane plechy se obvykle vyrovnavaji u klempire. Proc dotoho tahate nejakou vtipnost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.