Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střet se zvěří pojištění

Od: huawei odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zepta, když mám pojištění proti zvěři, zda při střetu musím volat policiii ČR. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

2x

Ano musíte. Dokonce i kdybyste nebyl. Zvíře někomu patří a proto je nutné to hlásit.

8c5kosysi

Jen dodám, že volně pobíhající zvěř nepatří nikomu. Až v případě, kdy vyhasne, stává se majetkem mysliveckého sdružení, které má vedle honitbu.

Zvěř, která je např. chovaná v ohradě majitele má.

hodnocení

1x

Ano, musíte vždy volat policii, při střetu se zvířetem. Nemyslím tím přejetí myšky či ježka, ale psa již ano. Nedávno v novinky.cz byl o tom článek.

hodnocení

0x

Jsem přesvědčen, že toto máte ve svých pojistných podmínkách - ještě jsem neviděl pojišťovnu s tímto produktem, která by PČR nechtěla na místě ...

repkin*

Já se spíš ještě nesetkal se situací, kdy i u škodní události, se kterou PČR nemá nic společného pojišťovák zvedl zadek, přijel, něco nafotil a udělal. Vždycky u všeho chtějí z pojišťoven volat PČR, aby to udělali za ně a oni si to potažmo pak v klídku míru z tepla a klidu kanceláře vyžádají. Policisté suplují práci spousty jiných povolání (např. pošty či právě pojišťováků).

danys*
hodnocení

0x

To je spíš otázka pro vaší pojišťovnu! Některá to vyžaduje, některá ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]