Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, k čemu je v autě palubní filtr? Když zadám do google, nic pořádného mi to nenajde.
Protože správné označení je kabinový filtr. Ten zajišťuje, že se do auta nedostavají prachové a další částice, které nasaje ventilace z venku. Kabinový filtr může rovněž obsahovat vsrtvu aktivního uhlí, které částečně dokáže eliminovat pachy.
doplním - Alias Pylový filtr - takže i mikro pylové částice by to mělo chytit... Když je s filtrem najeto pár tisíc km, vyjmete ho a vidíte, kolik sajrajtu tam je - původně bílý je najednou černý od nafťáků...
ono se nic strašnýho nestane, když to neměníte - podobá se to mrdníku v autě, když ho nevysáváte... takže v pracovním voze ok... V rodinném je to o zdraví...
k tomu spreji na čištění - pokud by se jednalo o pěnu, co se fouká do dutin, tak bacha na elektroniku pod vzduchotechnikou... já mám raději patrony, co se zhruba 15 minut točí vnitřní cirkulací. Ty pěny dokáží zatéct do elektroniky a zlikvidovat třeba autorádio
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.