Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokovani autoradia

Od: uzivatelskejme odpovědí: 8 změna:

Dobry den,,prosim strasne moc o kod k autoradiu Travelpilot ex BPO51144401728 Prosim !

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bbbb
hodnocení

0x

Pro číslo 51144401728 mi to vygenerovalo 6582

uzivatelskejme
hodnocení

Ja to dnes zkusim a pak napisu,,zatim velice dekuji :0))

uzivatelskejme
hodnocení

Dobry den,,tak jsem zkousela ten kod a nefunguje,,tak nevim jestli jsem to zdavala spravne,,nebo nedelam neco spatne,,prosim poradte..

hodnocení

0x

hmm, tak já podle dekoderu mám 9170 a 1170 - moc by mne zajímalo, jestli je to funkční...

doplněno 04.05.15 12:06:

no já mám totiž také jeden na BP - tak jestli je k ničemu, když to vyhodilo jiný kód, tak ho smáznu

doplněno 04.05.15 19:55:

pak jsem v koncích - zkuste pročíst forum.fordclubs.org/...

bbbb

Já mám dekodér pro blaupunkty a napsalo mi to pro číslo 51144401728 6582 a pod tím je druhý číslo 0582.To první by mělo být ono. Pro renaulty mi to napíše jen kód pro odblokování ale to je jinej dekodér..

uzivatelskejme
hodnocení

Zkusim take vase cisla jestli mi to prvni nevezme a dam vam take vedet,,dekuji predem..

uzivatelskejme
hodnocení

Nevim jestli to nejak pomuze ale jedna se o Ford Mondeo

uzivatelskejme
hodnocení

Dobry den,,zkousela jsem i vase cisla ale take to nejde,,uz jsem zkousela jakekoliv kombinace a porad nic,,uz jsem s toho fakt na nervy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]