Zdravím, mám fabii 1.4 63 kW, vyzkoušel jsem vif benzin a zjistil jsem, že mi začali kolísat otáčky. Po vyjetií benzínu s aditivem to přestalo kolísání otáček. V správném poměru jsem to aplikoval 1ml=1L benzínu. Díky za radu
Dobrý den. Poměr řešit nebudem - jistě je správný dle popisu na balení... ALE pokud rok a více tankujete levný benzín s kdovíčím smíchaný, pak se díky VIF čistí cesty a vstřiky - takže použití může vstřik ucpat a zničit. Čističe se mají aplikovat pravidelně nebo raději vůbec - pak můžete nadávat, že díky VIFu jste přišel o vstřiky..., ale celé je to o kumulaci sajrajtu špatného paliva.
hubas*
Není na škodu zahřátý motor "protáhnout" jízdou ve vyšších otáčkách (5tis+)
Osobně nevěřím tomu, že odstraní karbon napečený na ventilech, od toho jsou jiné postupy (dekarbonizace motoru vodou do sání...)
vanad1*
Benzín na pumpách se má tankovat ten dražší? Víte že při testech Shell ten drahý benzín byl úplně obyčejný? Máte zaváděcí informace.
Mam F1 1,4 8V 50kw a pouzival jsem to jak v doporucenem mnozstvi , tak jsem tam kolikrat nalil i 10x vic na procisteni , i jsem zkousel aditivum cistic vstriku. I jsem tankoval 100oktanovy benzin a nikdy jsem nic nepoznal :D auto jelo vzdy stejne.
Tak jsem to dal v menším množství a už to jezdí lépe. Ale pořád se mi nechce věřit, že 20 ml na 20 l benzínu motor tak čistí až z toho motor nemůže udržet volnoběh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.