Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vif benzin škubání motoru

Od: 1463kw odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám fabii 1.4 63 kW, vyzkoušel jsem vif benzin a zjistil jsem, že mi začali kolísat otáčky. Po vyjetií benzínu s aditivem to přestalo kolísání otáček. V správném poměru jsem to aplikoval 1ml=1L benzínu. Díky za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

1x

VIF maže a čistí, tankujte normální benzin u benziny nebo prémiový, vif přidávejte postupně, já dávám 4 víčka na nádrž..dávejte 1..pak 2 atd.

používá se dlouhodobě a pak pěkně vyčistí i ventily

hodnocení

0x

Dobrý den. Poměr řešit nebudem - jistě je správný dle popisu na balení... ALE pokud rok a více tankujete levný benzín s kdovíčím smíchaný, pak se díky VIF čistí cesty a vstřiky - takže použití může vstřik ucpat a zničit. Čističe se mají aplikovat pravidelně nebo raději vůbec - pak můžete nadávat, že díky VIFu jste přišel o vstřiky..., ale celé je to o kumulaci sajrajtu špatného paliva.

hubas*

Není na škodu zahřátý motor "protáhnout" jízdou ve vyšších otáčkách (5tis+)

Osobně nevěřím tomu, že odstraní karbon napečený na ventilech, od toho jsou jiné postupy (dekarbonizace motoru vodou do sání...)

vanad1*

Benzín na pumpách se má tankovat ten dražší? Víte že při testech Shell ten drahý benzín byl úplně obyčejný? Máte zaváděcí informace.

hodnocení

0x

Mam F1 1,4 8V 50kw a pouzival jsem to jak v doporucenem mnozstvi , tak jsem tam kolikrat nalil i 10x vic na procisteni , i jsem zkousel aditivum cistic vstriku. I jsem tankoval 100oktanovy benzin a nikdy jsem nic nepoznal :D auto jelo vzdy stejne.

1463kw
hodnocení

Tak jsem to dal v menším množství a už to jezdí lépe. Ale pořád se mi nechce věřit, že 20 ml na 20 l benzínu motor tak čistí až z toho motor nemůže udržet volnoběh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]