Nejste přihlášen/a.
?Nevím už jsem pár přepisů provedl,ale ANI JEDNOU PO MNĚ NECHTĚLI vidět zda mám řidičský průkyz dané skupiny! a To ano dokonce v sedmdesátých letech když mi rodiče koupili funglovku Jawu 50 typ 20 (v mototecně) a zapsat ne tehdejším DI jsem byl sám osobně jako 16 letý kluk,tenkrát jim také stačil můj OP !
Jen doplnění současná cena (na což jsme všichno zapomněli odpovědět)za přepis,což asi již dnes víte,činí 800kč + případný eko... což je opět 3000;5000;10 000kč.a k tomu ještě evidenční či celou technickou (od 250kč do asi 500,- a TK od 1200 do 2000kč odhad)
Myslím si, že první příspěvek není dobrou odpovědí, ale třeba se pletu. Práva k držení věcí nabývá člověk narozením. Takže si myslím, že to není omezeno věkem, ale jak jsem psal, třeba se pletu?. ŘP to určitě omezené není, to vím jistě. Pojistku napsat na prarodiče či rodiče, bude pak levnější pojistné a větší výhody (teda za předpokladu, že zaviněně nebourali).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.