Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor Sachs - jeho historie

Od: vambi* odpovědí: 4 změna:

Mám doma motor Fichtel & Sachs, objem válce 193 ccm. Nevíte někdo z čeho ten motor může být a případně jakou má hodnotu? Děkuji

Motor Sachs - jeho historie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To ma vystup jenom na ten pastorek vpredu nebo je i neco na druhe strane. Pripadne vespod u te priruby? Nebo je to jenom stojan?

Kdyby to melo vystup i na druhou stranu, tak mi to dost pripomina motor z PF 61.

vambi*
hodnocení

Má to výstup jen na jedné straně (na přiložené fotce je to na pravé straně) vystupující hřídel je do kužele, ale fakt nevim z čeho to je

Motor Sachs - jeho historie #2

No. Vsak. Stoprocentne z PF 61nebo obdobne zahradni frezy. Pouzival se i jako stacionarni pro pohony generatoru a podobne.

cacab*
hodnocení

0x

Myslím že takovýhle stabil jsem viděl jako pohon na pile s řemenovym převodem.Hodnotu asi nějak extra velko mít nebude, ale za pár desítek let, kdo ví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]