Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíč na svíčky

Od: 1463kw odpovědí: 7 změna:
Půjdou vyměnit svíčky u fabie 1.4 63kW 2014 tímto klíčem?
Dík

Klíč na svíčky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jhj
hodnocení

1x

tyhle a podobná aususové klíče ,které nabizejí v každé mototechně radím vyhodit,protože nepovolí nic.Jedině kvalitní nástavec-ořech s vnitřním čtyřhranem,který se dá nasadit na Golu.Tohle je akorát chyták na hloupé lidi

hodnocení

0x

pokud je to ten správnej rozměr tak by to jít mělo

pokud však budou svíčky připečený tak se ti může stát že klíř zničíš většinou rupne v tom kloubku neb ta kvalita je bídná

osobně už léta používám tuto sadu obohacenou ještě o 21 klíč a sem spokojen

auto-doplnky.com/...

krtek*
hodnocení

0x

nejspíš půjde ale nadřete se.. (pokud je velikost OK)...dostal jsem tento klíč nevím od koho a ani na favoritu jsem to neodtáhl..strýc mi na to navařil konzoli a pak už to šlo...na fabce jsem to oddělal normálně momenťákem od kluků z dílny

hodnocení

0x

Jo pujde , ale chce to k tomu poradnou trubku. Ja pouzil oko na tahani auta , slo to dobre.

asd1
hodnocení

0x

Pokud sedí rozměr a neni to z bláta tak ano.

Jestli to chceš koupit kvůli výměně svící tak nedoporučuju, lepší bude např. střední gola sada z Lidlu (tam klíč na svíce je), a nejlepší velká gola sada, taky z Lidlu - Parkside mám několik let a zatím vše funguje (běžný servis na autě), je z celkem slušného materiálu (žádné bláto). Kupoval jsem v D asi za 60 euro..

Předpoklad je že máš auto a budeš tam časem dělat víc věcí než jen měnit svíce...

hodnocení

0x

záleží jak moc budou svíčky držet.. každopadně doporučuju povolovat na horkém motoru.. mam ho doma taky ale ta rukojet mi uletěla když jsem zabral pořádně..

hodnocení

0x

Měl jsem identický navíc prasklý v kloubu na samoném klíči,vlastně bez té prostřední části a bez problémů jsem s ním povolil svíce na svém cíťovi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]