Nejste přihlášen/a.
Prajem dobry vecer,
Mam otazku moje vectra c 1,8 90kw 2003 hlavne v zime pri nerovnostiach proste ak sa auto odpruzi a spat dopadne zapocujem buchnutie od tlmica.. pride mi to ako keby buchla struna o nieco.. struny som pozeral su ok a auto pruzi by som povedal ze dobre.. ked zatlacim na hociktoru stranu, tak je to malinko makka ale auto nepava proste klesne a hned sa vrati..nemam problem ani v zatackach tomu pridat ze by nejako plavalo.. Rozmyslal som nad hornym ulozenim teda lozisko.. Moze to byt tym? pri toceni volantom nic nepuka a ani nebucha.. staibilizacne tycky boli menene..v lete to urobi malo kedy skoro vobec len ked takto mrzne to spravi a to tiez nie vzdy.. rozmyslam nad kupov tlmica a ulozenia a vymenit to ..len za komplet obe strany to neni ziadna lacna polozka preto sa pytam, ci nema niekto stym skusenosti..
Pri pripadnej vymene, postup poznam, len sa chcem spytat ci si tam treba na nieco extra davat pozor.. jedine co som si neni isty, ci treba kupit aj ten (hrib) alebo vlastne salku co je na uplnom vrchu ulozenia. Ta cast co sa pripevnuje o kasnu, alebo staci len to lozisko.. ziadna guma ani nic tam nejde medzi lozisko a ani silentblok. Tak mi nejde do hlavy preco by tam bola volaka vola aby to takto buchalo.. Ked som mal auto na hevri, tak som skusal tlmicom mykat ale ani sa nepohol.. Ozaj po vymene treba robit geometriu? Volakto mi spominal, ze nietore auta maju nejaky stelovaci srob, ale nic take som este nevidel..
Dakujem
Pred týždňom som na Alhambre menil tlmiče,boli ešte pôvodné,jeden už aj tiekol.Búchanie bolo ako popisujete.Menil som všetko už,no okrem tlmičov nebola potreba to meniť.Po výmeme to búchanie prestalo.Ložisko nieje drahé,najdrahšie sú tlmiče.To gumové púzdro vymeníte,len ak by bolo vydreté.To búchanie spôsobuje doraz na tlmiči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.