Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tonování autoskel

Od: kubu odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

měl bych dotaz.Uvažuji o tonování skel u mého audi.Četl jsem něco o legislativě a tak.Takže vím že zadní část vozu může mít jakoukoli propustnost při použití schválených folií.Okna u řidiče musí mít propustnost minimálně 70%.Chci se zeptat,jak se změní pohled z vozu při jízdě a parkování.Třeba když máte vzadu folii 5 nebo 15.Jde o to ,že auto občas řídí i starší řidiči 50 plus, a mě jde o to,jaký je pohled zevnitř vozu ven.Zatím o tom pouze uvažuji.Samozřejmě se můžu podívat do nějakého místa,kde tohle poskytují.Ale zatím se chci zeptat tady.Spíš jde o to,jak se změnil výhled z vozu před a po folii.

Díky za odpověd :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

u mě nijak..já používám zrcátka... :) jinak zadní sklo mužeš mit uplně černé...boční zadní těch 70% jak píšeš...a přední 95%...pří existuje nějaká folie, která zmenší ještě o 2% na uplny max než je základ toho okna bez folie(3% zatmavení)...kámoš to tak má na ochcávce..

mzxy*
hodnocení

0x

změní se podloe propustnosti folie, pokud se sníží na polovinu, uvidíte o polovinů hůř...navíc je to hooooodně subjektivní proto považuji tuto otázku za zavádějící

smyslem uzákoněné minimální "propustnosti" je zajistit bezpečnost provozu, přes totálně temná skla npř. chodec nemá šanci pozorovat reakce řidiče a obráceně...u audi jsou skla zetemněná na zákonnou hranici už z výroby, u těcvh zadních bočních a zadního bych si nenchal podasit od firmy která mi to bude lepit...aby to bylo tem,níé a souičasně abny bylo vidět ven...mimochodem ty největší firmy mají prezentce nebo fotogalerii jak to v reálu vyoadá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]