Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia combi - dá se spát vzadu? délka?

Od: kosko odpovědí: 12 změna:

ahoj, dají se u fabií combi (starší kulatá verze) odmontovat zadní sedačky? plus je to dostatečně dlouhé aby se tam člověk 175cm vešel?
když bych odmontoval sedačky, udělal bych si tam místo nich patýrko na nožkách až k předním sedačkám. nicméně nevím, jak je to dlouhé na spaní? otázka pro majitele fabií

díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

no jasně, že dají...za poslední dobu se u mě z toho stal evergreen...zadní sedák se zvedne směrem od opěradla k přední sedačce a pak se vycvakne z takových háčků...opěradlo se oblokuje páčkou, sklopí a pak se v kloubu šroubovákem drcne do zarážky, která brání proti vytažení a opěradlo se vytáhne...to samé na druhé straně...a co se týče spánku...takto to ozkoušené takto nemám...ale vozil jsem tam 2,5m dlouhé Osb desky a bylo to přes celé auto až k palubní desce...plovoučka 1,3m dlouhá zabrala plochu od opěradla předních sedaček až po dveře...takže když se sklopí přední sedačka...tak ano, dá se tam i spát...já spal ve své krátké v létě...mám 186cm...lehl jsem si na šířku zadních sedaček a nohy jsem dal z okna*smich*

kosko
hodnocení

plovoučka 1,3m od opěradla přední sedačky dozadu? kombík má od předních sedaček k zadním dveřím délku jen 1,3m?

krtek*

no možná tam mezera ještě byla...zas tak detailně jsem to nezkoumal já měl jen zadní opěradlo sklopené.. pří te plovoučce jsem neměl sedačky venku...každopádně zde:

vozyskoda.wz.cz/...

asd1
hodnocení

0x

Vykašli se na Fabku - Focus kombík sklopim vzadu sedačku (stačí 1/3) hodim karimatku a pohodlně ležim - je tam 170 cm dlouhá rovná plocha, když se leží šikmo tak se vejde bez krčení i 2m chlap. Fabka je dobrá tak pro skřety ;) Do složitých úprav jsem se nepouštěl, vymontovat zadní sedačka jde, kolik místa je od přední sedačky posunutý až dopředu nevim, ale tipuju max. tak 150... (?)

krtek*

a já zas radím vykašli se na Pokus..."fordem tam vlakem zpátky"..a teď babo raď*smich*

asd1

Nevykašlu :) - Focusy znám velice dobře 4 a všechny se sypou míň než Fabky z okolí :) Akorát reznou, MK1 hodně, MK2 už ujde... Projdi si škodovácký fóra co všechno se řeší na fabkách, to je skoro zábavnější než ty fordí o Focusu ;)

Každý auto má svoje výhody a nevýhody... Fabka má taky svoje mouchy a díky "značce" je dost předražená. Focus je aspoň pohodlnej, prostornej a neskáče jak koza ;) Ten můj je už dávno zaplacenej, když zdechne tak ho hodim ze skály a vezmu dalšího, slušnej MK1 se bez větších problémů sežene za 1000 éček...

krtek*

já jsem Fabiatik takže mě nemusíš školit :)

asd1

Já zas řešim poměr výkon - cena a značku auta neřešim... A Fabky mi vychází dost nevýhodně, na to co nabízí jsou hoodně drahý...

Focus MK1 - kufr se sklopenýma sedačkama je rovná plocha 170 cm dlouhá 1,1m široká i mezi podběhama, pohodlně se tam vyspí 3 lidi. Fabka dobrá tak na gruppensex nebo pro ty skřety... (nic proti Fabiím, ale auto na spaní to opravdu neni...)

kosko
hodnocení

forda asi né no, jde mi o tu fábku. no, z obrázku to vypadá, že tak ten 1,5m :(

takže spát se tam nedá :(

krtek*

a ty nemáš klouby? :)) tak bys pokrčil kolena ne..a nebo bys spal na štorc...to taky pár cm přidá

asd1

Kdyť píšu pro skřety ;) Už jsem spal i 4 dospělý v krátký fabce :D

Když už schade tak oktávku a srovnat schod...

ctenar*
hodnocení

0x

Tak vymontuj i přední sedačku spolujezdce a budeš se tam moci i roztahovat *frajer* (podle obrázku to bude asi 2,4m na délku).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]